Ei-kirurginen
Ei neuloja
Tuhoaa rasvasolut
Minimaalinen odotettavissa oleva toipilasaika

Luota CoolSculpting®-tekniikkaan

Menetelmän turvallisuus


CoolSculpting®-tekniikka kohdistaa tarkasti ohjattua jäähdytystä ihonalaisiin rasvasoluihin vaikuttamatta lainkaan ihoon. Menetelmässä ei käytetä neuloja ja hoidon jälkeinen toipilasaika on minimaalinen. CoolSculpting® on saatavilla yli 74 maassa ja tähän mennessä maailmassa on tehty yli viisi miljoonaa hoitosykliä.

Hoitohenkilökunnan turvallisuus


CoolSculpting®-asiantuntijat ovat saaneet kattavan koulutuksen ja me tarjoamme jatkuvaa tukea klinikoille varmistaaksemme korkeatasoisen hoidon.

Laitteen turvallisuus


CoolSculpting®-järjestelmät ovat ohjattuja jäähdytyslaitteita, joihin on suunniteltu sisäänrakennetut turvatoimet. Jos anturit havaitsevat, että iho on viilenemässä liikaa, järjestelmä sammuu automaattisesti.

Muokkaa kehoasi

CoolSculpting®-rasvanjäädytysmenetelmä tuhoaa rasvasolut kehon eri alueilta.

Katso lisää ennen ja jälkeen -kuvia

Kliininen tutkimus on tuottanut 54 julkaisua aiheesta

Maailmanlaajuisesti on tehty yli 7 miljoonaa CoolSculpting® hoitosykliä

Korkea potilastyytyväisyys

Ei mikään ihme, että niin monet luottavat CoolSculpting®-hoitoihin.

Jäätelöstä CoolSculpting®-hoitoihin

Useita vuosia sitten Harvardin yliopiston tutkijat havaitsivat, että jotkut jäätelöä syövät lapset saivat pieniä kuoppia poskiinsa. Tämän ansiosta lääketieteen tohtorit Dieter Manstein ja R. Rox Anderson huomasivat, että jää voi tuhota valikoivasti pieniä rasvasolualueita.

Ajatus, että kylmää voitaisiin kohdistaa rasvasoluihin vahingoittamatta ihoa tai ympäröivää kudosta johti kryolipolyysiin, johon CoolSculpting®-menettely perustuu.