Käsittelyprosessi

Jäähdytyksen alkaessa tunnet olosi tavallisesti erittäin kylmäksi ensimmäisten minuuttien aikana. Tämä tunne katoaa pian. Joitakin applikaattoreita käytettäessä tunnet hieman vetämistä imun aikana.

Käsittelyn jälkeen saatat tuntea hieman pistelyä, kun aluetta hierotaan noin kahden minuutin ajan. Potilaat pystyvät tavallisesti palaamaan normaaliin toimiinsa käsittelyn jälkeen. Mitä odottaa sisältää enemmän tietoa siitä, mitä tapahtuu ennen CoolSculpting®-käsittelyä sekä sen aikana ja jälkeen.

Ensimmäisen konsultaation aikana lääkärisi kysyy terveystaustastasi selvittääkseen voiko CoolSculpting® olla sinulle sopiva vaihtoehto. On tärkeää, että kerrot hänelle, jos sinulla on kryoglobulinemia, kylmäagglutiniinitauti tai paroksysmaalinen kylmä hemoglobinuria, sillä CoolSculpting®-käsittelyä ei tule tehdä, jos sinulla on mikään näistä vaivoista.

CoolSculpting®-lääkäri auttaa omiin tavoitteisiisi räätälöidyn yksilöllisen hoitosuunnitelman luomisessa. CoolSculpting®-hoidon pituus vaihtelee kunkin käynnin aikana käsiteltävien alueiden lukumäärän mukaan. Uusimman CoolSculpting®-tekniikan avulla potilas voidaan hoitaa 60 minuutin aikana. Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, mutta sinulla on useita ei-toivutun rasvan alueita, joillakin vastaanotoilla voi olla useita CoolSculpting®-järjestelmiä. Lääkärisi selittää prosessin ja määrittää, sopiiko tämä vaihtoehto sinulle. Sinä ja lääkärisi voitte myös suunnitella lisäkäsittelyjä tai vierailuja tavoitteidesi saavuttamiseksi.