Ensimmäisen käynnin aikana

CoolSculpting®-lääkärisi käyttää aikaa keskustellakseen kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta liittyen omiin kehosi muutostavoitteisiin. Tarkastelette yhdessä koko kehoasi eri kulmista, ja keskitytte tiettyihin alueisiin, joista haluat poistaa rasvan.

EI TOIMINTAKUTSUA

Hoitosuunnitelmasi: Räätälöity kehollesi

Jokainen keho on erilainen

CoolSculpting®-lääkärisi toimii yhteistyössä kanssasi sinun tarpeisiisi räätälöidyn hoitosuunnitelman pohjalta. Tavoitteidesi saavuttaminen voi vaatia vain yhden vierailun klinikalle. Erilaisten valittavissa olevien applikaattoreiden avulla lääkäri voi laatia hoitosuunnitelman, joka auttaa saavuttamaan haluamasi tulokset.

Poista rasva kohdista, jossa kertymät todella vaivaavat sinua

Jotkin räätälöidyt hoitosuunnitelmat voivat sisältää useamman kuin yhden CoolSculpting®-hoidon. Voit esimerkiksi haluta jäädyttää rasvan sisä- ja/tai ulkoreidestä ja päästä sitten eroon itsepäisistä jenkkakahvoista ja satulalaukuista. Jos aikasi on rajallinen, mutta ei-toivottua rasvaa on useassa paikassa, joillakin vastaanotoilla voi olla useitakin CoolSculpting®-järjestelmiä. Lääkärisi selittää prosessin ja määrittää, sopiiko tämä vaihtoehto sinulle.

Tämä on kokonaisvaltainen lähestymistapa kehosi muokkaamiseen

Lääkärisi antaa kliinisen suosituksen mahdollisesti hoidettavista alueista ja tarvitsemiesi hoitokertojen lukumäärästä. Lopputulos? Haluamaasi paikkoihin kohdistuva hoito, joka auttaa sinua täyttämään kehoosi liittyvät tavoitteet.

Sinun hoitopäiväsi: Ei leikkausta

Tämä on ei-invasiivinen menetelmä. Käsittelyn aikana käytetään geelityynyä ja levityslaitetta määritetylle alueelle. Tämä tuottaa hallittua jäähdytystä kohdealueen rasvalle.

Hoitopäivä – vastaukset kysymyksiisi

Hoidon jälkeen

Useimmat potilaat voivat toimia normaalisti heti CoolSculpting®-käsittelyn jälkeen. Useimmat potilaat näkevät tuloksia 2–6 kuukauden kuluttua hoidettavasta alueesta riippuen.

Tutustu todellisiin tuloksiin