Hoidon jälkeen

Käsittelyn aikana saatat tuntea vetämistä, nykimistä, lievää nipistelyä, voimakasta kylmyyttä, pistelyä, poltetta, särkyä ja kouristusta hoitoalueella. nämä tuntemukset saattavat heikentyä alueen tullessa tunnottomaksi.

Käsittelyn jälkeen tavallisia sivuvaikutuksia ovat punoitus, turpoaminen, kalpeneminen, mustelmointi, tiukkuus, pistely, hellyys, kouristuminen, särky, kutina, ihon herkkyys ja tunnottomuus. Tunnottomuus saattaa jatkua useiden viikkojen ajan. Leuan alle kohdistuvien hoitojen jälkeen saatat tuntea täysinäisyyden tunnetta nielussa. Nämä vaikutukset ovat väliaikaisia ja poistuvat tavallisesti muutaman päivän tai viikon kuluessa.

Vaikkakin seuraavat sivuvaikutukset ovat harvinaisia, myös paradoksaalista hyperplasiaa, myöhään ilmenevää kipua, paleltumista, vasovagaalisia oireita, subkutaanista kovettumista, hyperpigmentaatiota ja tyriä saattaa esiintyä.

CoolSculpting®-käsittely ei sovi kaikille. Sinulle ei tule tehdä CoolSculpting®-käsittelyä, jos sinulla on kryoglobulinemia, kylmäagglutiniinitauti tai paroksysmaalinen kylmä hemoglobinuria. CoolSculpting®-käsittely ei ole liikalihavuuden hoitomuoto.

Kuten muidenkin lääkinnällisten menetelmien suhteen, kysy lääkäriltäsi, sopiiko CoolSculpting®-käsittely sinulle.

CoolSculpting®-käsittely on täysin ei-kirurginen, joten tavallisesti voit palata normaaliin toimiisi lähes välittömästi. Usein potilaat palaavat työhön heti CoolSculpting®-hoidon jälkeen. Tämä vaihtelee henkilöittäin ja saattaa riippua hoidettavasta alueesta.

Muista aina sopia seurantatutkimus CoolSculpting®-lääkärisi kanssa tulosten tarkastelemiseksi.

Useimmat potilaat näkevät tuloksia kuukauden kuluttua hoidon jälkeen. Rasvasoluja huuhtoutuu edelleen ulos jopa 4–6 kuukautta hoidon jälkeen.
Ennen ja jälkeen -galleriasta näet, miltä tulokset näyttävä useita viikkoja CoolSculpting®-hoidon jälkeen.