CoolSculpting® harkinnassa

CoolSculpting®-rasvanpoistomenetelmä on suunniteltu erityisesti henkilöille, joilla on ei-toivottua rasvaa kohdealueilla. Toisin kuin laihdutusleikkaus (esim. mahalaukun ohitusleikkaus), CoolSculpting®-käsittely ei ole liikalihaville tarkoitettu laihdutusratkaisu. Sopivat ehdokkaat CoolSculpting®-käsittelyyn ovat havainneet tietyillä alueilla huomattavia kertymiä, joista he haluavat päästä eroon. Monet haluavat ei-kirurgisen vaihtoehdon rasvaimulle.

Ensimmäinen askel on keskustella CoolSculpting®-lääkärin kanssa ja todeta, sopiiko menettely sinulle.

CoolSculpting®-käsittely ei sovi kaikille. Sinulle ei pitäisi tehdä CoolSculpting®-käsittelyä, jos sinulla on kryoglobulinemia, kylmäagglutiniinitauti tai paroksysmaalinen kylmä hemoglobinuria. CoolSculpting®-menetelmä ei ole liikalihavuuden hoitomuoto. Kuten muidenkin lääketieteellisten menetelmien suhteen, kysy lääkäriltäsi, sopiiko CoolSculpting® sinulle.

CoolSculpting®-käsittelyllä voidaan käsitellä näkyviä rasvakertymiä, jotka sijaitsevat kaulan alueella (leuan alla), reisissä, vatsassa ja kyljissä (jenkkakahvat) sekä kainaloissa, selässä, pakaroiden alla (tunnetaan myös pakarapoimuina) ja olkavarsissa. Lääkärisi laatii räätälöidyn hoitosuunnitelman, joka sopii täydellisesti omaan kehoosi ja yksilöllisiin tavoitteisiisi.

Kyllä, CoolSculpting®-käsittelyllä voidaan hoitaa leuan alla näkyviä rasvakertymiä. Rasvan jäädyttäminen kaksoisleuasta tuntuu samalta kuin CoolSculpting®-käsittely muualla kehossa (esim. vatsa, kyljet/sivut, reidet). Kun kaksoisleukaa hoidetaan CoolSculpting®-käsittelyllä, potilaat voivat nähdä tuloksia vain kahden käynnin jälkeen.

Kun käsitellyt rasvasolut kiteytyvät (jäätyvät), ne tuhoutuvat ja keho käsittelee ja poistaa ne luonnollisten prosessien avulla. Kun käsitellyt rasvasolut ovat poistuneet, ne eivät tule takaisin. Voit lukea lisää Miten se toimii -sivulta.

Maailman johtavana ei-invasiivisena rasvanpoistokäsittelynä tunnetulla CoolSculpting®-käsittelyllä on vakiintunut turvallisuus- ja tehokkuusprofiili. CoolSculpting®-järjestelmät ovat ohjattuja jäähdytyslaitteita, joihin on suunniteltu sisäänrakennetut turvatoimet. Jos anturit havaitsevat, että iho on viilenemässä liikaa, järjestelmä sammuu automaattisesti.